Privacybeleid

 

Dit privacybeleid is bedoeld om u te informeren over de gegevens die worden verzameld tijdens het gebruik van onze website. Door deze informatie te verzamelen, treden we op als gegevensbeheerder en zijn we volgens de wet (Algemene verordening inzake de bescherming van persoonsgegevens EU 2016/679) verplicht om u informatie te verstrekken over onze activiteiten, over waarom en hoe we uw gegevens gebruiken , en welke rechten u heeft met betrekking tot uw persoonsgegevens.

Datum van laatste update: 24/09/2021

VERANTWOORDELIJK VOOR GEGEVENSVERWERKING

De camping Les Ecuries F1 wordt op privébasis georganiseerd. Ons adres is Chemin de la Source 11, 4960 Meiz-Malmedy, België.
U kunt per e-mail contact met ons opnemen via:  CampingLesEcuriesF1@gmail.com of via ons contactformulier.

We zijn niet verplicht om een functionaris voor gegevensbescherming te hebben, dus alle vragen met betrekking tot ons gebruik van uw persoonlijke gegevens moeten worden gericht aan de bovenstaande contactgegevens.

De website  https://www.campinglesecuriesF1.com  wordt bewerkt, ontwikkeld en gehost op het Wix.com-platform. Wix.com biedt ons het online platform waarmee we onze producten en diensten aan jou kunnen verkopen. Uw gegevens kunnen worden opgeslagen via Wix.com-gegevensopslag, databases en algemene applicaties. Ze slaan uw gegevens op beveiligde servers achter een firewall op.

Alle directe betalingsgateways die door Wix.com worden aangeboden en door ons bedrijf worden gebruikt, voldoen aan de normen die zijn vastgesteld door PCI-DSS, zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken als Visa, MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten zorgen voor een veilige verwerking van creditcardgegevens door onze winkel en zijn serviceproviders.

HOE WORDEN UW GEGEVENS GEBRUIKT?

Als u een contactverzoek indient via onze website

Wanneer u een contactverzoek indient via onze website, vragen wij om uw achternaam, voornaam, telefoonnummer, postadres en e-mailadres.

We gebruiken deze informatie om te reageren op uw vraag, inclusief het verstrekken van alle gevraagde informatie over onze diensten. We kunnen ook meerdere keren contact met u opnemen na uw contactverzoek om uw vraag of uw bestelling op te volgen. Dit doen wij op basis van ons gerechtvaardigd belang bij het verstrekken van nauwkeurige informatie voor en na een verkoop of een verzoek om informatie of contact.

We bewaren e-mails met vragen voor een periode van drie jaar, waarna deze e-mails permanent worden verwijderd.

Als u een bestelling plaatst via onze website

Wanneer u een bestelling plaatst op onze website, vragen wij om uw naam, achternaam, telefoonnummer, postadres en e-mailadres.

Deze gegevens gebruiken wij om te reageren op uw bestelling en kunnen ook na uw bestelling contact met u opnemen om u te informeren over onze dienstverlening op het e-mailadres dat in het formulier is aangegeven.

Uw gegevens worden 3 jaar bewaard. Na deze periode worden uw gegevens uit onze database verwijderd.

GEGEVENS DELEN EN OVERDRACHT

Uw informatie wordt opgeslagen in onze databases in België en wordt niet gedeeld met derden met uitzondering van onze actieve partner voor het beheer van het ticketbureau. Uw gegevens worden door onze dienst buiten België niet verzonden. We zullen uw informatie niet gebruiken om geautomatiseerde beslissingen te nemen die van invloed kunnen zijn op u.

Bij het gebruik van onze website kunnen bepaalde inloggegevens echter worden gedeeld voor statistische of marketingdoeleinden. Zie ons Cookiebeleid hieronder.

COOKIESBELEID

Om uw navigatie op de site te vergemakkelijken en het technisch beheer te optimaliseren, is deze website verplicht om "cookies" te gebruiken.

Een cookie is een informatiecookie dat door een website in de internetbrowser van uw computer wordt opgeslagen. Deze Cookie kan bij een volgend bezoek aan dezelfde site worden opgehaald. De Cookie kan niet worden gelezen door een andere website dan degene die deze heeft aangemaakt. Onze site gebruikt cookies voor administratieve doeleinden om bijvoorbeeld uw voorkeuren voor bepaalde soorten informatie op te slaan, zodat u niet elke keer dezelfde toetsaanslagen hoeft te herhalen wanneer u onze site bezoekt.

De meeste cookies werken alleen voor de duur van een sessie of bezoek. Geen van hen bevat informatie waardoor het waarschijnlijk is dat er contact met u wordt opgenomen via telefoon, e-mail of post. U kunt uw browser ook configureren om u te informeren telkens wanneer een cookie wordt geïnstalleerd of om te voorkomen dat ze worden opgeslagen.

GEBRUIK VAN COOKIES

Wanneer u onze website gebruikt om onze diensten te bekijken en de informatie die wij beschikbaar stellen, worden door ons en door derden een aantal cookies gebruikt om de site te laten functioneren, om nuttige informatie over bezoekers te verzamelen en om uw gebruikerservaring te verbeteren.

Sommige van de cookies die we gebruiken zijn strikt noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren en we vragen niet om uw toestemming om ze op uw computer te plaatsen. Dit zijn “noodzakelijke” cookies. Voor cookies die nuttig maar niet strikt noodzakelijk zijn, kunt u uw toestemming intrekken via de instellingen van uw browsersoftware. Naast de cookies die wij gebruiken, kunnen verschillende derde partijen ook Cookies op uw computer plaatsen. Dit zijn “Voorkeurs”, “Statistieken” en “Marketing” cookies. Ook hier heeft u de mogelijkheid om uw toestemming in te trekken via de instellingen van uw browsersoftware.

Uw toestemming geldt voor het volgende domein: www.CampingLesEcuriesF1.com

Jouw staat​​ actueel: Alles toestaan.  

cookies1.JPG
cookies2.JPG

JOU RECHTEN

Volgens de wet kunt u ons vragen welke persoonlijke informatie we hebben. U kunt ons vragen om u een kopie van deze informatie te geven en/of ons vragen deze te corrigeren als deze onjuist is. U kunt ons ook vragen om uw persoonsgegevens niet langer te gebruiken of te laten verwijderen.

Indien u een klacht heeft over het gebruik van uw persoonsgegevens, verzoeken wij u eerst contact met ons op te nemen via campinglesecuriesf1@gmail.com .

Als u niet tevreden bent met onze reactie, kunt u contact opnemen met:

PRIVACYBESCHERMINGSCOMMISSIE

Rue de la Presse, 35, 1000 Brussel
Telefoon. : +32 (0) 2 274 48 00
commissie@privacycommission.be

UPDATES VAN ONS PRIVACYBELEID

Ons vertrouwelijkheidsbeleid wordt regelmatig bijgewerkt en naarmate onze diensten evolueren. Indien het gebruik van uw persoonsgegevens wijzigt, indien wij uw persoonsgegevens op een andere manier willen gebruiken dan waarvoor u toestemming heeft gegeven, nemen wij contact met u op om u aanvullende informatie te verstrekken en indien nodig om uw toestemming te vragen opnieuw.